Wie zijn wij?

AVG Adviesbureau is opgericht door Jontie Haans en Jerry Sonjé. Twee ervaren specialisten op het gebied van data en processen. Daarnaast maakt een jurist onderdeel uit van het team van AVG Adviesbureau.

Heeft u vragen over AVG of de status van uw bedrijf/organisatie ten aanzien van AVG? Neem direct contact met hen op of vraag een AVG nulmeting aan. Heeft u algemene vragen over AVG? Dan kunt u ook het contactformulier invullen. AVG Adviesbureau neemt binnen 8 werkuren contact met u op.

Onze specialisten

Jerry Sonjé

Jerry Sonjé heeft 28 jaar gewerkt bij de marktleiders in dataverwerking Altares Dun & Bradstreet, Graydon en Experian. Hij heeft samengewerkt met econometristen, scoringsspecialisten, Credit Risk experts, ICT-ers ed. Mede hierdoor heeft hij contactpersonen bij de meest uiteenlopende bedrijven, waaronder vele multinationals en MKB bedrijven, zoals CxO’s, financieel directeuren, marketingmanagers, credit managers, inkoop managers en IT managers.

Jerry heeft hiermee ruime ervaring in data projecten, verwerking en bewerking van data. Ook is hij verantwoordelijk geweest voor de verkoop en inkoop van data. Zijn specialisatie ligt bij data voor Business to Consumers en Business to Business, Creditscoring, Analytics, Identity & Fraud en Portfolio Management.

Jerry Sonjé woont in Tilburg en is getrouwd met Petra. Zij hebben twee studerende dochters Celine en Emilia. Jerry's hobby’s zijn tennissen, kaarten, Formule 1 en voetbal. Daarnaast is hij vrijwillig actief als voorzitter van de Paarden & Ponyclub Spona.

Jontie Haans

Jontie Haans heeft 35 jaar ervaring op het gebied van:

  • finance
  • kwaliteit & processen
  • interne controle
  • consolidatie, reporting & control
  • masterdata management, waaronder data kwaliteit, data eigenaarschap, vastlegging, documentatie, controle en optimalisatie van dataprocessen
  • implementatie van systemen.

Jontie is zijn carrière begonnen bij Ernst & Young accountants (EY). Daarna is hij vele jaren werkzaam geweest in de energiesector bij Essent en Eneco. In deze jaren is hij verantwoordelijk geweest voor o.a. reporting & control, consolidatie, kwaliteit & processen van shared service centers, interne controle, risico inventarisatie, masterdata management, procesoptimalisatie en implementatie van systemen.

Jontie woont in Tilburg en is vader van twee zonen Bas en Max. In zijn vrije tijd is hij ruim 30 jaar actief als vrijwilliger in het welzijnswerk op bestuurlijk niveau. Daarnaast organiseert Jontie diverse activiteiten zoals buurt & straatfeesten, (muziek) festivals, reünies ed.