AVG nulmeting

Start met een nulmeting in uw organisatie

Wat maakt de AVG lastig? De nieuwe Europese GDPR is vertaald naar een nationale vorm, welke in Nederland de AVG is. Deze wetgeving is het vervolg op de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp), maar dan veel strakker ingeregeld. Hierdoor wordt voor alle organisaties/bedrijven een privacy beleid verplicht. Daarnaast moeten diverse registers ingericht en bijgehouden worden.

Tevens moeten processen en procedures ontwikkeld en ingericht worden. Deze processen en procedures moeten bekend zijn bij al uw medewerkers die betrokken zijn bij privacygevoelige informatie, zodat de rechten van betrokken personen goed bekend zijn en gewaarborgd worden.

Onze experts ondersteunen en begeleiden bedrijven/organisaties met het uitvoeren van een privacy nulmeting. Hiermee waarborgt u dat u al voorbereidingen heeft uitgevoerd op de AVG.

AVG gap-analyse

Op basis van de nulmeting wordt duidelijk welke stappen uw bedrijf/organisatie nog moet maken om volledig AVG compliant te zijn. Door de huidige status en de compliant status te vergelijken via een gap-analyse, is het mogelijk om een AVG plan van aanpak op te stellen.

AVG plan van aanpak

De uitkomsten uit de nulmeting zijn de basis voor een plan van aanpak, waarmee eventuele tekortkomingen aangepakt en opgelost kunnen worden. Dit is het te voeren traject waardoor uw bedrijf/organisatie volledig gaat voldoen aan de nieuwe AVG.

Implementatie AVG plan van aanpak

Ook bij de implementatie van het AVG Plan van Aanpak ondersteunt AVG Adviesbureau met de aanwezige expertise. Nadat het plan van aanpak is samengesteld, overleggen wij graag met u over onze bijdrage in het implementatietraject.

Meer weten over onze diensten?  Bekijk dan ons dienstenoverzicht. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vraag binnen 8 werkuren.

Meer weten?

Vul hieronder uw gegevens in. Wij nemen binnen 8 werkuren contact met u op.


Uiteraard mag u te allen tijde uw toestemming weer intrekken.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.